Yhdysjäsentoiminta

Onhan sinunkin yksikössäkin tehyläinen yhdysjäsen?

Yhdysjäsenet muodostavat tärkeän linkin jäsenistön ja ammattiosaston välille.
Ammattiosastolla tulee olla yhdysjäsen jokaisessa työyksikössä, jossa on tehyläisiä. Näin taataan tiedonkulku ammattiosaston hallitukselta jäsenille ja jäseniltä ammattiosaston hallitukselle.

Yhdysjäsenten tehtävinä ovat asioista tiedottaminen ja jäsenhankinta.

Ammattiosasto järjestää laajempaa yhteistä koulutusta yhdysjäsenille yhdessä Tehyn tyksiläisten luottamusmiesten kanssa yleensä kaksi kertaa vuodessa (usein keväällä on oltu Metsä-Jukolassa ja marraskuussa piknik-risteilyllä).Tilaisuuksissa käsitellään Tehy-liiton ja ammattiosaston ajankohtaisia asioita. Varapuheenjohtaja vastaa yhdysjäsentoiminnasta.

Yksiköissä toivotaan olevan ns. varsinainen yhdysjäsen sekä myös vara, jotka molemmat ovat tervetulleita yhdysjäsenille järjesttäviin tilaisuuksiin.

Ellei yksikössäsi vielä ole yhdysjäsentä niin ole yhteydessä yhdysjäsenvastaava Sari Sundströmiin (sari.sundstrom(at)varha.fi) ja lähde vaikka itse mukaan yhdysjäsentoimintaan.

 

Perinteiset yhdysjäsentapahtumat ovat suosittuja. Asiapitoisen alkuosuuden jälkeen on yleensä vuorossa ruokailu ja sen jälkeen rentouttavaa yhdessäoloa.