Ammattiosasto

Kuvassa ammattiosaston hallituksen puheenjohtaja Taina Leppänen.


*****************************

Ammattiosastomme toimii aktiivisesti Tehy Ringissä, joka koostuu Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin alueella toimivien ammattiosastojen edustajista. Lisäksi jäsenistömme on hyvin edustettuna kaikissa sairaanhoitopiirin työryhmissä ruohonjuuritasolta lähtien. Alueen neljä päätoimista pääluottamusmiestä neuvottelevat paikallisista sopimuksista tuoden parannuksia kunnalliseen työ- ja virkaehtosopimukseen. Edunvalvonta –otsikon alta löydät lisää tietoa aiheesta ja luottamusmiesten yhteystiedot.

 

Edunvalvonnan lisäksi tarjoamme jäsenillemme erilaisia virkistystapahtumia ja niin paikallisia kuin valtakunnallisiakin etuja. Valtakunnallisista jäseneduista voit lukea lisää Tehyn sivuilta. Paikalliset edut löydät näiltä sivuilta, samoin järjestämämme virkistystapahtumat.

 

Jäseneksi liittyminen tapahtuu myös helposti sivuilta löytyvän linkin kautta. Jäsenhuone on tarkoitettu ainoastaan ammattiosaston jäsenille. Halutessasi voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

 

 

 

Ammattiosastomme jäsenmäärä on noin 3500. Päätehtävänämme on huolehtia jäsenten edunvalvonnasta. Pääluottamusmiehet ja klinikoiden luottamusmiehet hoitavat tätä työtä.
Yhdysjäsenet ovat linkki ammattiosaston hallituksen ja jäsenistön välillä.
Ota yhteyttä ammattiosaston varapuheenjohtajaan sari.sundstrom@tyks.fi mikäli yksikössäsi ei ole yhdysjäsentä. Virkistystoiminta on myös ammattiosastotoimintaa. Huvitoimikunta järjestää teatteri- ym.matkoja toimikautenaan.

Uusi hallitus on aloittanut toimintansa 1.1.2017 ja sen toimikausi on kolme (3) vuotta.

 

HALLITUKSEN JÄSENET v. 2017- 2019

 

Puheenjohtaja Taina Leppänen

 

varsinainen:                                                    vara:

Marita Jauhiainen

Susanna Pirttinen

Mirja Oksanen-Sainio

Niina Vaitomaa

Niina Mäkinen

Eeva Harju

Marjukka Sillanpää

Mervi Ahorinta

Leena Tervahartiala

Sasu Punovuori

Pauliina Hämäläinen

Sanni Anttila

Sari Sundström

Pia Lassila

Sirpa Hirvisuo

Kaija Kankare

Tiina Solismaa

Outi Keski-Levijoki

Sinikka Metsäranta

Irmeli Stenroos